Magazin
11374 ogledov

Če bi pokojni Oliver videl to, bi zajokal tudi sam

Oliver Dragojević Mediaspeed
Ko bi pokojni Oliver videl to, bi še njemu začele teči solze.

V Veli luki na Korčuli je sinoči potekal spominski koncert v čast lani preminulemu hrvaškemu glasbeniku Oliverju Dragojeviću. Že na generalki pred koncertom, poimenovanem "Sled v večnosti", so tekle solze, piše Slobodna Dalmacija.

Čustva so nekatere glasbenike zanesla do t mere, da niso mogli zapeti svojih pesmi, pišejo hrvaški portali.

Nastopili so prijatelji in kolegi pokojnega Oliverja: Gibonni, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Dupini, Antonio Serrano, Alan Bjelinski, Ante Gelo in Nikša Bratoš.

Na koncertu so bili prisotni člani družine Dragojević ter nekaj sto srečnežev, ki je uspelo pravočasno priti do vstopnic, ki so bile razprodane, kot še poročajo hrvaški portali, praktično v nekaj minutah. Tisti, ki si niso mogli zagotoviti svojega prostora na koncertu, so ga lahko spremljali na veš mestih na velikih zaslonih.

Jokali niso le nastopajoči glasbeniki, pač pa tudi številni zbrani, predvsem pa Oliverjeva družina; v prvi vrsti so sedeli Oliverjeva soproga Vesna ter sinovi Dino, Davor in Damir z družinami.

Družina Oliverja Dragojevića | Avtor: Pixell Pixell

Umrl je Oliver Dragojević Spet veselje Magazin Oliver ni dočakal največjega darila

"Vsi smo zbrani. Prišla bo tudi moja mama, sestra z možem, vseh skupaj nas bo sedemnajst. Vsi bomo prišli na koncert, čeprav bi sama vse skupaj najrajši preskočila. Grozno mi je, muka mi je, vse me spominja na njega ... Najrajši bi se zavlekla v mišjo luknjo. Vendar ne morem. Ljudje ga doživljajo tudi kot jnihovega, njihov je bil toliko, kot naš. To je enostavno tako," je tik pred koncertom za Slobodno Dalmacijo povedala Oliverjeva vdova.

Oliver Dragojević Magazin Dragojevićeva vdova si je postavila ultimat: Živeti ali …

Oliver Dragojević Neverjetno Svet Vse zaradi Oliverjeve pesmi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • marko118 23:28 30.julij 2019.

    Že sama slika profila pove,da si gamat

  • marko118 23:27 30.julij 2019.

    Križar pa takim idiotom kot si ti,prepovedat,da se sploh oglašajo

  • marko118 23:25 30.julij 2019.

    Križar,pa kako si lahko tak kreten

Sorodne novice