Ko je bil Dončić poškodovan, je nekdo že "vzel" njegovo številko!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenskemu zvezdniku so v času odsotnosti 'ukradli' številko.
Oglej si celoten članek

Pred drugim obračunom Dallasa z LA Clippers je dolgo kazalo, da Luka Dončić še ne bo popolnoma okreval po poškodbi, ki jo je staknil pred tednom dni na obračunu proti Denver Nuggets.

Ljubljančan jo je namreč še dodatno skupil na ponedeljkovem treningu Dallasa, tega je zapustil z ledom na kolenu.

Na treningu Slaba novica: Dončić obnovil poškodbo

Mavericks so pretekli teden brez Dončića izgubili vsa srečanja: dvakrat so Teksačani klonili proti Phoenix Suns, enkrat pa proti LA Clippers.

Presenetil Kidd pozdravil odsotnost Dončića: "To je pozitivno za nas"

Ob Slovenčevi odsotnosti je na enem izmed zadnjih treningov Dončićevo številko 77 že (začasno) prevzel pomočnik trenerja Jared Dudley. Slednji je še v lanski sezoni igral za Los Angeles Lakers, z njimi je leta 2020 osvojil šampionski prstan.

"Številka 77 danes zgleda malce drugače," so šaljivo zapisali na kanalih Dallasa ob posnetku Dudleya z Dončićevim trenažnim dresom.

Dudley je v preteklosti nastopal še za Charlotte Bobcats, Phoenix Suns, LA Clippers, Milwaukee Bucks, Washington Wizards, Phoenix Suns in Brooklyn Nets.

Foto: Profimedia Jared Dudley

A na zadovoljstvo navijačev Dallasa se je prava številka 77 že vrnila za drugi dvoboj s Clippers. Luka je na gostovanju v Los Angelesu popeljal svoje moštvo do zmage po podaljšku, ob vrnitvi se je že približal trojnemu dvojčku. Zbral je 26 točk, devet skokov in devet asistenc.

Vrnitev Dončića Luka odličen, tekmecu ni pomagala niti nora trojka za podaljšek

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.