Šport > Košarka
4965 ogledov

Kidd pozdravil odsotnost Dončića: "To je pozitivno za nas"

luka dončić Profimedia
Dallas Mavericks so ob odsotnosti Luke Dončića zabeležili že tri zaporedne poraze.

Varovanci Jason Kidda brez poškodovanega Luke Dončića še naprej ne najdejo pravega recepta za uspeh. Sinoči so bili od košarkarjev Dallasa s 97:91 boljši Los Angeles Clippers.

Zaključek tekme je sicer zaznamovala sporna sodniška odločitev, več o tem si lahko preberete TUKAJ.

jalen brunson Zadnja minuta Šport Sodniki zabili žebelj v krsto Dallasa, to je trenutek, ki buri duhove

Dončić se je poškodoval v zadnji minuti nedavnega srečanja z Denver Nuggets, ko mu je po posredovanju v obrambi na gležnju pristal Austin Rivers.

Dallas je na naslednjih treh tekmah dvakat izgubil s Phoenix Suns in enkrat z že omenjenimi LA Clippers, razmerje zmag in porazov pa se je z 9-4 spremenilo v 9-7.

Dončićev status je bil v zadnjih dneh vprašljiv, kaj pomeni, da so o njegovem stanju presojali iz dneva v dan.

Po besedah trenerja Jasona Kidda je odločitev o nenastopu na nedeljski tekmi padla v zadnjem trenutku, obstaja pa možnost, da bi Slovenec zaigral že na torkovi revanši s Clippersi. 

Kri zalila obraz Šport LeBron James ga je treščil s pestjo, izbruhnil je popoln kaos

"Odločitev smo sprejeli tik pred zdajci. Ogreval se je s fanti. Jutri (ponedeljek, op. a.) bo opravil trening, potem pa bomo videli, kako se bo počutil. Upam, da bo v torek lahko igral," je povedal Kidd in pojasnil, zakaj na odsotnost prvega zvezdnika ne gleda kot na hendikep.

"Učimo se, kako zmagati brez Luke. Po mojem to ni nekaj negativnega, temveč prej pozitivnega. Ekipa je bila zgrajena okoli Luke, zato se moramo naučiti igrati brez njega," je povedal ameriški strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.