Ko je dobila odgovor, se je sesedla

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška kolesarka Kristin Armstrong se je po zmagi v vožnji na čas sesedla na tla in pričela krvaveti iz nosu.
Oglej si celoten članek

Kristin Armstrong je osvojila tretji zaporedni naslov olimpijske prvakinje v kronometru, potem ko se je na najvišjo stopničko povzpela že v Pekingu (2008) in Londonu (2012).
Foto: EPA Kristin Armstrong Branilka olimpijskega zlata je v vožnji na čas premagala Rusinjo Olgo Zabelinskajo in Nizozemko Anno van der Breggen, zmagovalko nedeljske cestne dirke.

Američanka se je po zmagi sesedla na tla, iz nosa pa se ji je vlila kri. ''Sem zmagala?'' je zmedeno vprašala enega od funkcionarjev v cilju, preden se je zgrudila po tleh.

Kolesarko so odpeljali na preventivni pregled v bolnišnico, kjer pa niso ugotovili nobenih večjih zdravstvenih težav. 43-letnica se je lahko kmalu zatem vrnila k svojemu petletnemu sinu.

Armstrongova je prva Američanka, ki je osvojila tri zaporedne zlate kolajne v isti disciplini.

Foto: EPA Kristin Armstrong

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.