Ko legendarni francoski nogometaš zapoje Oliverjevo pesem

Foto: Epa
Foto: Epa
Dobro razpoloženi Patrice Evra se je odločil, da zapoje pesem legendarnega Oliverja Dragojevića.
Oglej si celoten članek

Hrvaška novinarka Nove TV Fani Stipković je opravila intervju z legendarnim levim bočnim branilcem Patricem Evrajem, ki je tekom intervjuja celo zapel pesem Oliverja Dragojevića.

Evra sicer že dalj časa velja za eno najbolj zanimivih ter "odštekanih" oseb v svetu nogometa, spremenil pa se ni niti po koncu svoje nogometne kariere, njegove dogodivščine in potegavščine pa se lahko spremlja preko njegovega zelo zanimivega Instagram profila.

Tokrat je presenetil svoje navdušence z odločitvijo, da po koncu intervjuja v čast svojemu nekdanjemu soigralcu iz Juventusa in prijatelju Mariu Mandžukiću zapoje pesem njegovega rojaka Oliverja Dragojevića, "Kad mi dođeš ti".

Brez milosti Šokirani PSG razmišlja o tožbi zoper Evraja

Evra je sicer na začetku vse gledalce opozoril, da bo vse skupaj verjetno izgledalo kot kazen za ušesa.

Če je bilo res tako grozno, si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 3:54 dalje.

Veličastno Ko iz 30.000 grl zadoni Oliverjeva "Cesarica"...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.