Ko mislite, da slabše ne more iti ...

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Eno od moštev formule 1 se otepa različnih težav.
Oglej si celoten članek

Moštvo Renaulta v letošnji sezoni še vedno išče pravo formo. Po enajstih dirkah je med konstruktorji na šestem mestu z zgolj devetintridesetimi točkami. Med dirkači je Daniel Ricciardo na desetem, Nico Hülkenberg pa na štirinajstem mestu.

Nora dirka "Grozljivka s pridihom črne komedije."

Ob dirkača Renaulta sta na nedeljski dirki za VN Nemčije na Hockenheimringu odstopila in s tem še poglobila krizo francoskega kolektiva. Naslednja slaba novica pa je ekipo doletela še pred prihajajočo dirko, ki bo ta konec tedna na Hungaroringu.

F1 Kaotični Hockenheimring poskrbel za svojevrsten rekord

Moštveni tovornjak Renaulta, ki je peljal iz Nemčije proti Budimpešti, je namreč v bližini Györa zletel s ceste. V pripetljaju ni bilo udeleženo nobeno drugo vozilo, so pa nastale dolge kolone.

Foto: Twitter Renault tovornjak nesreča

Na pomoč so priskočili gasilci in ekipa s helikopterjem, saj je bilo javljeno, da je voznik tovornjaka ujet v nevarno nagnjeni kabini. Prepeljan je bil v bolnišnico, odnesel jo je brez težkih poškodb.

"Potrjujemo, da je bil ekipni tovornjak udeležen v nesrečo na avtocesti M1 na Madžarskem, blizu Györa. Voznik, ki je vozil v skladu s predpisi, je pri zavesti in in utrpel resnih poškodb," so zapisali pri Renaultu.

Foto: Twitter Renault tovornjak nesreča

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.