Ko NBA zvezdnik uči soigralce srbohrvaščino (Video)

Foto: Profimedia
Bosanski zvezdnik NBA ekipe Portland Trail Balezrs, Jusuf Nurkić, je svoje soigralce mučil z izgovorjavo 24 črk dolge besede v srbohrvaščini.
Oglej si celoten članek

Bosanski center in igralec Portland Trail Blazers, Jusuf Nurkić, je objavil posnetek, na katerem poizkuša svoje soigralce iz najmočnejše lige na svetu naučiti, koliko je star... v srbohrvaščini!

Nurkić, ki je rojen konec avgusta leta 1994, je brez težav po angleško povedal, da je star 24 let, medtem ko so njegovi soigralci imeli z besedo "štiriindvajsetletnik" (v srbohrvaščini "dvadesetčetverogodišnjak"), ki ima v srbohrvaščini kar 24 črk, precejšnje težave.

Al-Farouq Aminu je dal vse od sebe, a ni bil niti blizu, medtem ko je Anfernee Simons ves zgrožen ugotavljal, da je to celotna abeceda. Seth Curry in Gary Trent sta poizkusila z ekspresno izgovorjavo, medtem ko so se pravilni izgovorjavi še najbolj približali Damian Lillard, Zach Collins in CJ McCollum.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.