Šport > Košarka
560 ogledov

Ko NBA zvezdnik uči soigralce srbohrvaščino (Video)

Jusuf Nurkić
Bosanski zvezdnik NBA ekipe Portland Trail Balezrs, Jusuf Nurkić, je svoje soigralce mučil z izgovorjavo 24 črk dolge besede v srbohrvaščini.

Bosanski center in igralec Portland Trail Blazers, Jusuf Nurkić, je objavil posnetek, na katerem poizkuša svoje soigralce iz najmočnejše lige na svetu naučiti, koliko je star... v srbohrvaščini!

Nurkić, ki je rojen konec avgusta leta 1994, je brez težav po angleško povedal, da je star 24 let, medtem ko so njegovi soigralci imeli z besedo "štiriindvajsetletnik" (v srbohrvaščini "dvadesetčetverogodišnjak"), ki ima v srbohrvaščini kar 24 črk, precejšnje težave.

Al-Farouq Aminu je dal vse od sebe, a ni bil niti blizu, medtem ko je Anfernee Simons ves zgrožen ugotavljal, da je to celotna abeceda. Seth Curry in Gary Trent sta poizkusila z ekspresno izgovorjavo, medtem ko so se pravilni izgovorjavi še najbolj približali Damian Lillard, Zach Collins in CJ McCollum.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice