Ko NBA zvezdniki poskušajo govoriti v bosanskem jeziku

Foto: Epa Jusuf Nurkić
Američani so imeli težave.
Oglej si celoten članek

Jusuf Nurkić, ki je na začetku svoje kariere nosil tudi dres Zlatoroga, je s svojimi predstavami že večkrat navdušil navijače Portlanda, zabavan pa zna biti tudi zunaj parketa. Pred dnevi je svoje soigralce presenetil z izbiro glasbe za ogrevanje pred tekmo, ko je izbral  Bijelo dugme, Dina Merlina, tokrat pa so se morali njegovi soigralci spopasti tudi s frazama v njegovem materinem jeziku.

Zver Na tekmah NBA lige poslušajo Bijelo dugme, Dina Merlina ...

Po pričakovanjih jim ni šlo najboljše. CJ McCollum, Al-Farouq Aminu, Myres Leonard in Jack Collins so se potrudili bo najboljših močeh, vendar brez večjega uspeha. Težave jim je povzročila že beseda navijači, še več pa besedna zveza 'poskušam, Jennifer'. Gre za šalo na račun zvezdnika McColluma, ki je na twitterju pred časom tako odgovoril na zapis navijačice, naj najprej poskuša dobiti kakšno tekmo v končnici in naj se šele nato oglaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.