Šport > Košarka
3323 ogledov

Na tekmah NBA lige poslušajo Bijelo dugme, Dina Merlina ...

Jusuf Nurkić Epa
Navijači NBA kluba so deležni nenavadnega izbora glasbe.

V dresu NBA moštva iz Portlanda zelo uspešno nastopa tudi nekdanji mladinec Zlatoroga iz Laškega. Jusuf Nurkić, ki je zelo priljubljen pri navijačih Blazersov, je v tej sezoni odigral tri tekme in v svojo statistiko v povprečju vpisal pa 16.7 točk, 11.7 skokov in 1.3 asistence. Na zadnji tekmi je bil zadolžen za izbiro glasbe za ogrevanje.

Že prihod v dvorano je bil nekaj posebnega. V skladu s svojim nadimkom "Bosnian Beast" (Bosanska zver; op. p.) je Nurkić pred navijače stopil v kostumu iz filma Lepotica in zver, nato pa se je med ogrevanjem iz zvočnikov zaslišala skladba skupine Bijelo dugme z naslovom 'Da sam pekar'. Navijači Portlanda so v preteklosti sicer že poslušali tudi Dina Merlina in Dubiozo Kolektiv. Nurkić je ob ogrevanju veselo prepeval nekdanji veliki jugoslovanski hit.

Sledila je tekma proti moštvu iz Washingtona, ki so jo gostitelji sicer izgubili s 124:125, Nurkiću pa je tudi glasba očitno pomagala do lepega dosežka, zbral je 22 točk in 18 skokov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice