Ko ne sme na parket, krade šov na klopi

Foto: Print Screen luka dončić
Luka Dončić z mladostno razigranostjo spet osvaja svetovni splet.
Oglej si celoten članek

Tudi ko ne stopi na parketu, je slovenski novinec v središču pozornosti. Pred začetkom domače tekme z Denver Nuggets je Luka Dončić tudi uradno prejel priznanje za najboljšega novinca zahodone konference v mesecu januarju.

Najboljši Dončiću uspelo še tretjič

Nase je opozoril tudi med tekmo, ko se je na zelo simpatičen način razveselil trojke soigralca Salaha Mejrija. Posnetek, ki je preplavil svetovni splet, je delil tudi na svojem uradnem profilu.

Utišal novinarje Trener zavrnil vprašanja o Dončiću

Dončić je v petek izrekel tudi čestitke novopečenem športnemu junaku na sončni strani Alp Štefanu Hadalinu. Ta je s tretjim mestom poskrbel na kombinaciji v Banskem poskrbel za zgodovinski uspeh, saj je postal prvi slovenski smučar s stopničkami v tej disciplini.

NBA Slaba novica za Dončića in navijače Dallasa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.