Ko oče odgovori na sinovo "provokacijo"

Eden največjih zvezdnikov elitne severnoameriške košarkarske lige Steph Curry se je pred srečanjem proti Charlotte Hornets zabaval s svojim očetom.
Oglej si celoten članek

V noči na četrtek so v Oaklandu pri Golden State Warriors gostovali Charlotte Hornets. Srečanje so Bojevniki dobili (126:111), že pred tekmo pa se je na parketu zgodila zabavna situacija.

Oče MVP-ja zadnjih dveh sezon - Stepha Curryja, Dell Curry, je stalni komentator za tekme Sršenov, nekdanji odlični strelec (enako kot sin) je tako svoje službene dolžnosti opravljal tudi v areni Oracle.

Steph je med ogrevanjem opazil svojega očeta in vanj vrgel žogo. Oče se ni pustil zmesti: žogo je vzel v roke in nekaj metrov za trojko sprožil proti košu in - zadel!

Steph (v ligi NBA za Dallas Maevricks igra tudi njegov brat Seth) je vse skupaj sprejel s prešernim nasmehom in očetu čestital za lep met. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.