Šport > Košarka
23 ogledov

Ko oče odgovori na sinovo "provokacijo"

Dell Curry Warriors Hornets Youtube
Eden največjih zvezdnikov elitne severnoameriške košarkarske lige Steph Curry se je pred srečanjem proti Charlotte Hornets zabaval s svojim očetom.

V noči na četrtek so v Oaklandu pri Golden State Warriors gostovali Charlotte Hornets. Srečanje so Bojevniki dobili (126:111), že pred tekmo pa se je na parketu zgodila zabavna situacija.

Oče MVP-ja zadnjih dveh sezon - Stepha Curryja, Dell Curry, je stalni komentator za tekme Sršenov, nekdanji odlični strelec (enako kot sin) je tako svoje službene dolžnosti opravljal tudi v areni Oracle.

Steph je med ogrevanjem opazil svojega očeta in vanj vrgel žogo. Oče se ni pustil zmesti: žogo je vzel v roke in nekaj metrov za trojko sprožil proti košu in - zadel!

Steph (v ligi NBA za Dallas Maevricks igra tudi njegov brat Seth) je vse skupaj sprejel s prešernim nasmehom in očetu čestital za lep met. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.