Ko od blizu gledaš ekstazo največjega sovražnika ...

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Nedeljsko popoldne je bilo za prebivalce severnega Londona, in tudi ostale navijače po vsem svetu, zelo čustveno.
Oglej si celoten članek

Arsenal je po katastrofalnem začetku sezone, ko je na prvih treh tekmah vpisal tri poraze, našel pravo formo. Po slavju nad Norwichem in Burnleyem je v nedeljo na kolena položil največjega rivala - Tottenham Hotspur (3:1).

"Topničarji" so zmagali povsem zasluženo in "ostrogam" prizadejali še tretji zaporedni poraz, tako da sta zdaj obe severnolondonski ekipi pri devetih točkah.

Premier League "Blitzkrieg" topničarjev za zgodovino

V enem od televizijskih studiev sta srečanje spremljala Ian Wright in Glen Hoddle. Prvi je legenda Arsenala, drugi ikona Tottenhama.

Ko je Arsenal med 12. in 34. minuto polnil mrežo rivalov, je Wright v studiu doživljal pravo ekstazo. Na ves glas je kričal in proslavljal zadetke, medtem pa se je Hoddle lahko le držal za glavo in bentil nad predstavo svojih ljubljencev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.