Ko se idilična Kostanjevica iz mesta kulture spremeni v mesto odbojke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Odbojkarski klub Kostanjevica na Krki v petek in soboto organizira 2. odprto prvenstvo Kostanjevica OPEN 2019, kjer bomo lahko spremljali najboljše slovenske ekipe.
Oglej si celoten članek

Že drugo leto zapored se bo pod okriljem tamkajšnjega odbojkarskega kluba Kostanjevica na Krki spremenila v pravo odbojkarsko središče. V Kostanjevici, na idilični lokaciji ob reki Krki, bo namreč potekalo 2. odprto prvenstvo odbojke na mivki.

Foto: OZS odbojka na mivki

Gre za turnir A ranga, tako da bo štel za točke državnega prvenstva in bo zato gostil najboljše slovenske ekipe v odbojki na mivki, a bo tudi mednarodno obarvan, saj pričakujejo tudi tekmovalce iz Hrvaške, Avstrije in Nemčije.

V petek so na sporedu kvalifikacije, v soboto pa ljubitelje odbojke čaka glavni del turnirja, na katerega se bo uvrstilo 12 najboljših ekip.

xxx

Glavni favoriti turnirja so dvojice Boženk/Jakopin, Dulai/Gruenwald, Berk/Grut ter Bedrač/Pavlovič. Domači odbojkarski klub pa stavi na lanskoletna zmagovalca turnirja Tomazin/Košir ter ostale mlade odbojkarje, ki bodo zastopali klubske barve.

Definitivno nas v Kostanjevici čaka vikend poln športa ter zabave, saj so organizatorji v primeru padavin poskrbeli za gledanje vrhunske odbojke pod šotorom, medtem ko bo po končanem turnirju na sporedu "Beach party" z DJ-jem.

Popotnik Dolenjska se lahko pohvali s svojimi Benetkami

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.