Ko teniški dvoboj preglasi glasen seks

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Teniški dvoboj na Floridi je kar nekaj časa motil živahen par.
Oglej si celoten članek

Na ATP challengerju na Floridi sta se pomerila ameriška teniška igralca Frances Tiafoe in Mitchell Krueger, ki si verjetno nista prdstavljala, da bosta v karieri doživela trenutek, ko jih bo nekdo motil s seksom. Na igrišču teniškega stadiona James T. Driscoll v Sarasoti se je namreč dalo slišati zelo razigran par, ki se je 'zabaval' v bližini.

"To pa je res bizarna situacija," je ob prenosu za Challenger Tour livestream dejal komentator Mike Cation in nadaljeval: "Ne vem, kako bi povedal, a očitno se je nekomu na tribuni vklopil telefon in ... gre za video za odrasle." Po dvoboju se je Cation popravil in na twitterju sporočil, da je šlo za 'živo akcijo' v bližini igrišča. "Veliko ljubezni za par z odprtim oknom čez cesto. Slišati je bilo, da se imata dobro," se je pošalil Cation, nekdo drug pa je omenil, da 'je zvočna kulisa precej drugačna po menjavi lokacije turnirja'.

Tudi oba teniška igralca sta se nasmejala 'predstavi',Tifoe se je sicer obregnil ob par in z igrišča sporočil: "Tako dobro pa že res ne mora biti (v videu ob 2:00)!"

Tifoe je dobil dvoboj v dveh nizih s 6:3, 6:2. Čestitke vsem vpletenim! Od četverice je bil poraženec večera le nesrečni Krueger.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.