Šport
69 ogledov

Ko teniški dvoboj preglasi glasen seks

Frances Tiafoe Youtube
Teniški dvoboj na Floridi je kar nekaj časa motil živahen par.

Na ATP challengerju na Floridi sta se pomerila ameriška teniška igralca Frances Tiafoe in Mitchell Krueger, ki si verjetno nista prdstavljala, da bosta v karieri doživela trenutek, ko jih bo nekdo motil s seksom. Na igrišču teniškega stadiona James T. Driscoll v Sarasoti se je namreč dalo slišati zelo razigran par, ki se je 'zabaval' v bližini.

"To pa je res bizarna situacija," je ob prenosu za Challenger Tour livestream dejal komentator Mike Cation in nadaljeval: "Ne vem, kako bi povedal, a očitno se je nekomu na tribuni vklopil telefon in ... gre za video za odrasle." Po dvoboju se je Cation popravil in na twitterju sporočil, da je šlo za 'živo akcijo' v bližini igrišča. "Veliko ljubezni za par z odprtim oknom čez cesto. Slišati je bilo, da se imata dobro," se je pošalil Cation, nekdo drug pa je omenil, da 'je zvočna kulisa precej drugačna po menjavi lokacije turnirja'.

Tudi oba teniška igralca sta se nasmejala 'predstavi',Tifoe se je sicer obregnil ob par in z igrišča sporočil: "Tako dobro pa že res ne mora biti (v videu ob 2:00)!"

Tifoe je dobil dvoboj v dveh nizih s 6:3, 6:2. Čestitke vsem vpletenim! Od četverice je bil poraženec večera le nesrečni Krueger.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.