Kobe s 34 leti še enajstič v najboljši peterki NBA

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V izboru novinarjev, ki spremljajo najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu NBA, so bili v prvo peterko sezone izbrani Chris Paul (Los Angeles Clippers), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), LeBron James (Miami Heat) in Tim Duncan (San Antonio Spurs).
Oglej si celoten članek

Prvi strelec jezernikov, 34-letni Kobe Bryant, si je izbor prislužil že enajstič, s čimer se je izenačil z legendarnim igralcem moštva Utah Jazz Karlom Malonom. V drugo peterko so novinarji izbrali Tonyja Parkerja (San Antonio Spurs), Russella Westbrooka (Oklahoma City Thunder), Carmela Anthonyja (New York Knicks), Blaka Griffina (Los Angeles Clippers) in Marca Gasola (Memphis Grizzlies).

V tretji peterki pa so James Harden (Houston Rockets), Dwyane Wade (Miami Heat), Paul George (Indiana Pacers), David Lee (Golden State Warriors) in Dwight Howard (Los Angeles Lakers).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.