Razkrita morda ključna odločitev, ki je Bryanta stala življenja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pet mesecev po tragični helikopterski nesreči, v kateri je preminil legendarni Kobe Bryant, so na plan pricurljali novi detajli o tragediji, ki je pretresla ves svet.
Oglej si celoten članek

Eden največjih košarkarjev vseh časov, Kobe Bryant, je pred petimi meseci tragično preminul v helikopterski nesreči v Kaliforniji, potem ko je njegov helikopter Sikorsky S-76B nenadoma strmoglavil.

Pilot Ara Zobayan je bil namreč deziorientiran zaradi goste megle, ki se je na koncu izkazala za usodno za vseh devet potnikov na letalu, med katerimi je bila tudi Kobejeva hčerka Gianna Bryant.

Foto: Profimedia gianna bryant, kobe bryant

A vsemu temu bi se lahko izognili, če ne bi Kobe prejšnji dan sprejel morda usodno odločitev...

Bryantova osebna asistentka Cate Brady je namreč razkrila, da je Kobe na večer pred tragičnim dogodkom sprejel odločitev, ki je verjetno na koncu botrovala takšnemu razpletu dogodkov. Kobe se je namreč premislil ter odločil, da helikopter vzleti 45 minut prej, kot pa je bilo sprva načrtovano.

Bryant naj bi si namreč želel ogledati še tekmo, ki se je odvijala pred nastopom njegove hčere. Zato se je odločil, da bodo odpotovali bolj zgodaj, kot pa so mislili.

"Na večer pred letom sem osebno okoli šestih, ali sedmih, spremenila čas leta. Kobe je namreč želel pogledati še eno tekmo, preden bi zaigrala Gianna. Morali bi vzleteti ob 9:45, a smo večer pred tem prestavili čas vzleta na 9:00," so Bradyjevo povzeli ameriški mediji.

Izjava Bradyjeve je sicer del kar 1700 strani dolgega dosjeja, ki je nastal tekom preiskave te nesreče, do katere morda sploh ne bi prišlo, če se le ne bi večer pred tem spremenil čas vzleta. Ali bi bila situacija kaj drugačna, ne bomo nikoli izvedeli...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.