Koeman ponižal svoje igralce ter predsedniku ponudil brutalen odgovor

Foto: Epa
Foto: Epa
Nizozemec naj bi zaenkrat vendarle še prejel podporo predsednika kluba Joana Laporte.
Oglej si celoten članek

Barcelona je ta vikend (znova) izgubila, tokrat proti Atleticu Madridu, kateri je bil boljši z 2:0, tako da je predsednik kluba Joan Laporta v ponedeljek sklical sestanek s prvim trenerjem kluba Ronaldom Koemanom, ki pa vsaj zaenkrat še ostaja na klopi Blaugrane.

Po pisanju španskih novinarjev pa naj bi bilo na sestanku zelo zanimivo, saj tokrat Koeman za neuspeh ni okrivil le svojih igralcev, kot jih je po sami tekmi, ko je izpostavil komaj 19-letnega Nica, katerega je ob polčasu pustil v slačilnici, temveč je za slabe rezultate okrivil tudi samega Laporto, ker mu ni sestavil močnejše ekipe.

"Ne moreš od mene pričakovati več s temi igralci, ki jih imam trenutno na razpolaganju," je šibkost kadra pod nos Laporti vrgel Koeman, a ga kot kaže vsaj še za kak teden prepričal, da je pravi mož za vodenje Barcelone. Toda stolček se nevarno trese...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.