Šport > Nogomet
1302 ogledov

Koeman ponižal svoje igralce ter predsedniku ponudil brutalen odgovor

ronaldo koeman Epa
Nizozemec naj bi zaenkrat vendarle še prejel podporo predsednika kluba Joana Laporte.

Barcelona je ta vikend (znova) izgubila, tokrat proti Atleticu Madridu, kateri je bil boljši z 2:0, tako da je predsednik kluba Joan Laporta v ponedeljek sklical sestanek s prvim trenerjem kluba Ronaldom Koemanom, ki pa vsaj zaenkrat še ostaja na klopi Blaugrane.

Po pisanju španskih novinarjev pa naj bi bilo na sestanku zelo zanimivo, saj tokrat Koeman za neuspeh ni okrivil le svojih igralcev, kot jih je po sami tekmi, ko je izpostavil komaj 19-letnega Nica, katerega je ob polčasu pustil v slačilnici, temveč je za slabe rezultate okrivil tudi samega Laporto, ker mu ni sestavil močnejše ekipe.

"Ne moreš od mene pričakovati več s temi igralci, ki jih imam trenutno na razpolaganju," je šibkost kadra pod nos Laporti vrgel Koeman, a ga kot kaže vsaj še za kak teden prepričal, da je pravi mož za vodenje Barcelone. Toda stolček se nevarno trese...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice