Šport > Nogomet
1922 ogledov

Suarez ni pozabil, to je bilo njegovo sporočilo za Koemana

Luis Suarez Profimedia
Sladko maščevanje urugvajskega napadalca.

V derbiju 8. kola španskega prvenstva je prvak Atletico Mdrid gostil Barcelono in zmagal z 2:0, enega izmed zadetkov za gostitelje pa je dosegel Luis Suarez. Urugvajec je tako še poglobil krizo svojega nekdanjega kluba in še dodatno zažagal v stolček trenerja Barce Ronalda Koemana.

To je bil že tretji zadetek Suareza v tretjem nastopu proti katalonskemu velikanu, ki ga je moral zapustiti pred minulo sezono, ko je na klop Barcelone sedel prav nizozemski trener. Ta je slovitega napadalca kar preko telefona obvestil, da nanj ne računa več. Urugvajec je  moral tako na hitro spakirati kovčke, se preselil k Atleticu in bil kasneje med najzaslužnejšimi za lovoriko colchonerosov. 

Da Suarez ni pozabil na potezo Nizozemca, je pokazal po sobotnem zadetku za 2:0. Koebrnil Urugvajec in z rokami nakazal telefonski pogovor. "To je za vse tiste, ki imajo mojo telefonsko številko. Samo zato, da vedo, da je nisem spremenil," je dejal Suarez po tekmi.

Kasneje je sicer izjavil, da vse skupaj ni bilo usmerjoeno proti Koemanu, a mu večina ljubiteljev nogometa pretirano ne verjame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice