Šport > Nogomet
216 ogledov

Koeman naveličan: Imam oči in ušesa

ronald koeman Epa
Koeman naveličan, da se mora nenehno braniti.

Usoda trenerja katalonskega nogometnega velikana Barcelone, ki se je znašla v veliki finančni in organizacijski krizi, je po pisanju španskih medijev skorajda že zapečatena. A Ronald Koeman je danes zatrdil, da je še vedno trener, da pa je obenem naveličan, ker se mora nenehno braniti pred očitki o svojem položaju in delu.

Na današnji novinarski konferenci Barcelone pred sobotnim obračunom španske lige z Atleticom Jana Oblaka se je moral Koeman ukvarjati predvsem z vprašanji o skorajšnjem koncu sodelovanja s klubom oziroma s tem, ali je še trener. Sobotne tekme ne bo mogel voditi s klopi, saj je zaradi rdečega kartona na eni prejšnjih tekem dobil prepoved vodenja moštva.

Njegovo izhodišče v trenerski vlogi na Camp Nouu je sicer bistveno poslabšal še slab nastop v ligi prvakov sredi tedna, ko je Barcelona izgubila z Benfico z 0:3.

Po poročanju španskih medijev naj bi predsednik kluba Joan Laporta premor na klubski sceni zaradi reprezentančnih tekem izkoristil tudi za trenersko menjavo.

"Klub mi ni še nič sporočil. Zvedel sem, da je bil predsednik danes tukaj, a se nisva srečala. Imam oči in ušesa, vem, da se marsikaj dogaja, toda rekel mi ni še nič," je o tej temi dejal Koeman.

ronaldo koeman | Avtor: Epa Epa

Koeman je še dodal, da je naveličan, ker se mora kot trener Barcelone nenehno braniti: "Opravili smo pomembno delo. Nekoč bom o vsem skupaj lahko povedal več. Nisem pomemben jaz, ampak klub, v katerega sem prišel v težkih časih." Dodal pa je še, da tudi morebitnega naslednika ne čaka lahko delo: "Ne vem, če bo drug trener kaj spremenil in če lahko kdo drug potegne še kaj iz te ekipe. Imamo veliko mladih igralcev. Če bi imel vrečo denarja, bi imeli še vedno Messija in igralce okrog njega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice