Koga bodo dobili Slovenci?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Dohi bodo danes ob 20.30 izžrebali skupine za moško svetovno prvenstvo v rokometu. Slovenija bo v drugem kakovostnem bobnu.
Oglej si celoten članek

Hotel Ritz Carlton v Dohi boprizorišče žreba skupin za moško svetovno prvenstvo v rokometu, ki bo med 15. januarjem in 1. februarjem prihodnje leto v Katarju. Slovenija bo žreb pričakala v drugem jakostnem bobnu, v njem so še Bosna in Hercegovina, Poljska in Švedska.

V prvem jakostnem bobnu so Španija, Francija, Danska in Hrvaška, v tretjem Rusija, Katar, Makedonija in Alžirija, v četrtem Avstrija, Argentina, Belorusija in Češka, v petem Tunizija, Egipt, Brazilija in Bahrajn, v šestem pa Iran, Združeni arabski emirati, Čile in Nemčija.

Izbranci slovenskega selektorja Borisa Denića so v junijskih dodatnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju izločili Madžare, na dosedanjih šestih nastopih na svetovnem prvenstvu pa so bili najboljši lani v Španiji, ko so zasedli četrto mesto. Nastopili so še na Islandiji leta 1995, v Franciji leta 2001, na Portugalskem leta 2003, v Tuniziji leta 2005 ter v Nemčiji leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.