Kolarov spet udaril: tokrat kot hladni kuhar

Your browser doesn’t support HTML5 video

Srbski nogometaš Manchester Cityja Aleksandar Kolarov več kot očitno ni ljubitelj božiča. Potem, ko je s svojim nezainteresiranim recitiranjem pesmi Jingle Bells postal internetni hit, so se na medmrežju zdaj znašli še njegovi kuharski nasveti za pripravo brstičnega ohrovta.
Oglej si celoten članek

"Odtrgajte ohrovt. Dajte v vrelo vodo za deset do petnajst minut. Dodajte malo začimb. In to je to. To je izvrstno," je, zdaj lahko že rečemo v svojem slogu, za uradno klubsko televizijo razlagal Aleksandar Kolarov.

Obraz se mu vsaj malce razvedri, ko lahko ohrovt po koncu snemanja z nogo pošlje po celotnem studiu. Kolarov sicer velja za velikega šaljivca, med soigralci pa je znan tudi po tem, da rad glasno preklinja.

Srbski nogometaš Manchester Cityja je za enega izmed videev leta poskrbel že pred dnevi, ko je pred kamero CityTV recitiral znano božično pesem Jingle Bells. Pri angleških prvakih so očitno pozabili, da pravoslavci božič slavijo malce kasneje ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.