Šport > Nogomet
18 ogledov

Kolarov spet udaril: tokrat kot hladni kuhar

Kolarov Manchester City kuharski nasveti recepti recept video brstični ohrovt Youtube
Srbski nogometaš Manchester Cityja Aleksandar Kolarov več kot očitno ni ljubitelj božiča. Potem, ko je s svojim nezainteresiranim recitiranjem pesmi Jingle Bells postal internetni hit, so se na medmrežju zdaj znašli še njegovi kuharski nasveti za pripravo brstičnega ohrovta.

"Odtrgajte ohrovt. Dajte v vrelo vodo za deset do petnajst minut. Dodajte malo začimb. In to je to. To je izvrstno," je, zdaj lahko že rečemo v svojem slogu, za uradno klubsko televizijo razlagal Aleksandar Kolarov.

Obraz se mu vsaj malce razvedri, ko lahko ohrovt po koncu snemanja z nogo pošlje po celotnem studiu. Kolarov sicer velja za velikega šaljivca, med soigralci pa je znan tudi po tem, da rad glasno preklinja.

Srbski nogometaš Manchester Cityja je za enega izmed videev leta poskrbel že pred dnevi, ko je pred kamero CityTV recitiral znano božično pesem Jingle Bells. Pri angleških prvakih so očitno pozabili, da pravoslavci božič slavijo malce kasneje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.