Kolesar v bolnišnico po pristanku na orjaškem kaktusu

Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Kolesar je po pristanku na bodičasto rastlino potreboval bolnišnično oskrbo.
Oglej si celoten članek

V argentinski provinci La Rioja so hospitalizirali amaterskega kolesarja Diega Morena, potem ko je med kolesarsko dirko na zahodu te južnoameriške države zapeljal v luknjo na cesti in padel na velikanski kaktus ob robu cestišča. 

Na stotine iglic je prepodlo njegovo kožo, zarile so se tako globoko, da je ob pobiranju s tal izruval velik del bodičaste rastline.

Krivica Rogličeva ekipa žrtev škandalozne odločitve: "Uci, sram vas je lahko!"

Na pomoč so mu priskočili mimoidoči, ki so poklical reševalce. Moreno, ki se je po padcu komaj premikal, je potreboval bolnišnično oskrbo, a se je na srečo izognil življensko nevarnim poškodbam.

"Bil sem zadnji v skupini treh kolesarjev. Zapeljal sem v luknjo v asfaltu, ki je nisem videl. Hvala bogu sem nosil čelado in očala, tako da si nisem poškodoval glave ali oči. Lahko bi oslepel zaradi bodic," je lokalnim medijem povedal pretreseni kolesar.

Na vrhu sveta Statistiki odkrili nov šokanten podatek o izjemnosti Rogličeve sezone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:41 13. November 2020.

    Ko upravičeno rečeš, da ne bi bil rad v njegovi koži.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.