Kolesarski zvezdnik vdrl k slavnemu igralcu, odšel v lisicah

Foto: Epa jan ullrich
Padli kolesarski zvezdnik tone vse globlje.
Oglej si celoten članek

Edini nemški zmagovalec kolesarske dirke po Franciji Jan Ullrich se je na španskem otoku Mallorca znašel v težavah, saj ga je policija aretirala zaradi nasilnega vstopa v sosedovo hišo in groženj. Po poročanju španskih medijev je sosed v Palmi de Mallorci nemški igralec in režiser Til Schweiger.

Foto: EPA Til Schweiger, nemški igralec

Policija podrobnosti ni razkrila, bo pa 44-letnega Ullricha zaslišala. Po doslej znanih informacijah naj bi Ullrich preplezal sosedovo ograjo in povzročil nemir na zabavi, na katero ni bil povabljen. Po poročanju nemških medijev naj bi celo napadel nekatere goste, ki so obvestili policijo. Možje v modrem so Ullricha uklenili.

Schweiger in Ullrich sta sicer prijatelja, vendar naj bi se nekdanji kolesar v zadnjem času vedel zelo čudno, zato mu je igralec prepovedal obiske. "Na policiji sem že pet ur. Lahko potrdim, da je prišlo do incidenta z mojim sosedom Janom. Nistem si tako predstavljal svojih počitnic," je za Bild dejal Schewiger.

Foto: Epa jan ullrich

Ullrich je dirko po Franciji dobil leta 1997, leta 2000 pa je osvojil tudi olimpijsko zlato. Pozneje je bil vpleten v dopinške obtožbe in je bil izključen s Toura 2006 zaradi povezav z dopinško operacijo Puerto, katere osrednja figura je bil zdravnik Eufemiano Fuentes.

Ullrich je o svojih dopinških nečednostih javno spregovoril leta 2013.

doping Po Armstrongu priznal še Ullrich

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.