Šport
3742 ogledov

Kolesarski zvezdnik vdrl k slavnemu igralcu, odšel v lisicah

jan ullrich Epa
Padli kolesarski zvezdnik tone vse globlje.

Edini nemški zmagovalec kolesarske dirke po Franciji Jan Ullrich se je na španskem otoku Mallorca znašel v težavah, saj ga je policija aretirala zaradi nasilnega vstopa v sosedovo hišo in groženj. Po poročanju španskih medijev je sosed v Palmi de Mallorci nemški igralec in režiser Til Schweiger.

Til Schweiger, nemški igralec | Avtor: EPA EPA

Policija podrobnosti ni razkrila, bo pa 44-letnega Ullricha zaslišala. Po doslej znanih informacijah naj bi Ullrich preplezal sosedovo ograjo in povzročil nemir na zabavi, na katero ni bil povabljen. Po poročanju nemških medijev naj bi celo napadel nekatere goste, ki so obvestili policijo. Možje v modrem so Ullricha uklenili.

Schweiger in Ullrich sta sicer prijatelja, vendar naj bi se nekdanji kolesar v zadnjem času vedel zelo čudno, zato mu je igralec prepovedal obiske. "Na policiji sem že pet ur. Lahko potrdim, da je prišlo do incidenta z mojim sosedom Janom. Nistem si tako predstavljal svojih počitnic," je za Bild dejal Schewiger.

jan ullrich | Avtor: Epa Epa

Ullrich je dirko po Franciji dobil leta 1997, leta 2000 pa je osvojil tudi olimpijsko zlato. Pozneje je bil vpleten v dopinške obtožbe in je bil izključen s Toura 2006 zaradi povezav z dopinško operacijo Puerto, katere osrednja figura je bil zdravnik Eufemiano Fuentes.

Ullrich je o svojih dopinških nečednostih javno spregovoril leta 2013.

jan ullrich doping Šport Po Armstrongu priznal še Ullrich
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice