Predsednica miss mokrih majic

Foto: epa Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Foto: epa Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Foto: epa Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Foto: epa Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018
Socialno omrežje Twitter je ponorelo zaradi hrvaške predsednice Kolinde Grabar Kitarović.
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometaši so v finalu Svetovnega prvenstva izgubili s Francijo 4:2. Po koncu tekme se prazničnemu vzdušju ni uspela upreti niti predsednica Hrvaške, ki je po koncu tekme priredila pravi šov.

Pričelo se je s pristnimi scenami Kolinde Grabar Kitarović v loži s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom. Slednji jo je dolgo objemal v znak utehe, nato pa se džentelmensko obnašal tudi tekom svečane podelitve priznanj. Visoko je privzdignil njeno roko, s čimer je dal do znanja, da je Hrvaška največji zmagovalec Mundiala kot ekipa, ki je najbolj presegla vsa pričakovanja.

Foto: Epa Kolinda

Grabar Kitarović se je nato razjokala, ko je objemala Luko Modrića, kmalu pa so to postale solze sreče, saj se je pričela zavedati, da je njihovim nogometašem uspel zgodovinski uspeh.

Foto: Epa Kolinda

Nato pa se je nekoliko preveč sprostila, pa je objemala in poljubljala kar vse nogometaše Hrvaške in Francije, toda ni se ustavila zgolj pri tem.

Poljubila je tudi pokal svetovnih prvakov, kar je še posebej nasmejalo uporabnike socialnih omrežij po Hrvaški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:40 16. Julij 2018.

    baba, je bila očitno nalita, no manjkal pa je še naš maneken in ekipa bi bila kompletna.

  • 14:21 16. Julij 2018.

    Očitno ,da imajo ljudje radi klovne za predsednike ,kajti to je zadnja stopnica do podna in dlje ne morejo . …

  • 13:29 16. Julij 2018.

    Kolinda je vnočila celotnega politicnega jokerja za hrvasko. pomagal jim bo na stevilnih podrocjih. Nas Miro pa je imel zmagovalce …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.