Šport > Nogomet
32644 ogledov

Predsednica miss mokrih majic

Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018
1/4
epa
Socialno omrežje Twitter je ponorelo zaradi hrvaške predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Hrvaški nogometaši so v finalu Svetovnega prvenstva izgubili s Francijo 4:2. Po koncu tekme se prazničnemu vzdušju ni uspela upreti niti predsednica Hrvaške, ki je po koncu tekme priredila pravi šov.

Pričelo se je s pristnimi scenami Kolinde Grabar Kitarović v loži s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom. Slednji jo je dolgo objemal v znak utehe, nato pa se džentelmensko obnašal tudi tekom svečane podelitve priznanj. Visoko je privzdignil njeno roko, s čimer je dal do znanja, da je Hrvaška največji zmagovalec Mundiala kot ekipa, ki je najbolj presegla vsa pričakovanja.

Kolinda | Avtor: Epa Epa

Grabar Kitarović se je nato razjokala, ko je objemala Luko Modrića, kmalu pa so to postale solze sreče, saj se je pričela zavedati, da je njihovim nogometašem uspel zgodovinski uspeh.

Kolinda | Avtor: Epa Epa

Nato pa se je nekoliko preveč sprostila, pa je objemala in poljubljala kar vse nogometaše Hrvaške in Francije, toda ni se ustavila zgolj pri tem.

Poljubila je tudi pokal svetovnih prvakov, kar je še posebej nasmejalo uporabnike socialnih omrežij po Hrvaški.

Komentarjev 10
 • kana 15:40 16.julij 2018.

  baba, je bila očitno nalita, no manjkal pa je še naš maneken in ekipa bi bila kompletna.

 • Avatar Leon
  Leon 14:21 16.julij 2018.

  Očitno ,da imajo ljudje radi klovne za predsednike ,kajti to je zadnja stopnica do podna in dlje ne morejo . Vedo kje se nahajajo ! Enako je pri nas !

 • jakec1575 13:29 16.julij 2018.

  Kolinda je vnočila celotnega politicnega jokerja za hrvasko. pomagal jim bo na stevilnih podrocjih. Nas Miro pa je imel zmagovalce na igriscu pa je bil ves neroden in grotesken. Skoda. Fotr mu je namrec olimpijec. Clvek bi mislil, da je ...prikaži več vsaj malo podedoval šarma. pa ga ni. Hrvaska bo za nas se trsi oreh politicno. imamo zgolj sodisce, kjer ne steje sarm in politika.

Sorodne novice