Dvajsetletno šampionko našli mrtvo

Foto: Instagram Jekaterina Aleksandrovskaja
Potem ko je morala zaradi poškodbe končati svojo kariero, naj bi si 20-letnica vzela svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletno rusko umetnostno drsalko Jekaterino Aleksandrovskajo so našli mrtvo v Moskvi, po navedbah sodnih virov naj bi storila samomor, poroča ruska tiskovna agencija Tass.

Neuradno naj bi skočila z višjega nadstropja stanovanjske hiše. Pustila naj bi tudi poslovilno pismo, v katerem je zapisala le: "Ljubim." Preiskava je trenutno v teku.

Nekdanja mladinska svetovna prvakinja je najprej nastopala za svojo domovino, od leta 2016 pa za Avstralijo.

Foto: Instagram Jekaterina Aleksandrovskaja Aleksandrovskaja je po poškodbi že enkrat skušala napraviti samomor. Po navedbah prijateljev je zaradi kroničnih težav z zdravjem zapadla v hudo depresijo, iz katere ni našla izhoda. Prav ponavljajoče se fizične težave, trpela je za kroničnim vnetjem stopala, so jo pred nekaj meseci prisilile h koncu kariere.

Moskovčanka je za Avstralijo leta 2017 v paru z Avstralcem Harleyjem Windsorjem osvojila zlato na MSP, lani sta bila drugič avstralska prvaka.

Par bi moral letos nastopiti na februarskem prvenstvu štirih celin v Seulu, vendar sta udeležbo odpovedala iz zdravstvenih razlogov. Kmalu zatem sta se tekmovalno razšla zaradi njenih kroničnih težav s stopalom in posledični nenadni upokojitvi.

Foto: Epa Jekaterina Aleksandrovska

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:05 18. Julij 2020.

    Naj bi...?? !! In za kaj naj bi..?? !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.