Šport
25848 ogledov

Dvajsetletno šampionko našli mrtvo

Jekaterina Aleksandrovskaja Instagram
Potem ko je morala zaradi poškodbe končati svojo kariero, naj bi si 20-letnica vzela svoje življenje.

Dvajsetletno rusko umetnostno drsalko Jekaterino Aleksandrovskajo so našli mrtvo v Moskvi, po navedbah sodnih virov naj bi storila samomor, poroča ruska tiskovna agencija Tass.

Neuradno naj bi skočila z višjega nadstropja stanovanjske hiše. Pustila naj bi tudi poslovilno pismo, v katerem je zapisala le: "Ljubim." Preiskava je trenutno v teku.

Nekdanja mladinska svetovna prvakinja je najprej nastopala za svojo domovino, od leta 2016 pa za Avstralijo.

Jekaterina Aleksandrovskaja | Avtor: Instagram Instagram
Aleksandrovskaja je po poškodbi že enkrat skušala napraviti samomor. Po navedbah prijateljev je zaradi kroničnih težav z zdravjem zapadla v hudo depresijo, iz katere ni našla izhoda. Prav ponavljajoče se fizične težave, trpela je za kroničnim vnetjem stopala, so jo pred nekaj meseci prisilile h koncu kariere.

Moskovčanka je za Avstralijo leta 2017 v paru z Avstralcem Harleyjem Windsorjem osvojila zlato na MSP, lani sta bila drugič avstralska prvaka.

Par bi moral letos nastopiti na februarskem prvenstvu štirih celin v Seulu, vendar sta udeležbo odpovedala iz zdravstvenih razlogov. Kmalu zatem sta se tekmovalno razšla zaradi njenih kroničnih težav s stopalom in posledični nenadni upokojitvi.

Jekaterina Aleksandrovskaja | Avtor: Epa Epa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day off in Oberstdorf😍⛰

A post shared by Ekaterina Alexandrovskaya (@alexandrovskaya.k) on

Komentarjev 1
  • kapibara1 16:05 18.julij 2020.

    Naj bi...?? !! In za kaj naj bi..?? !!