Komentator po zmagi Srbkinj o Dedku Mrazu in EU

Komentator srbske državne televizije Nedeljko Kovinjalo se je po uvrstitvi domačih rokometašic v finale svetovnega prvenstva zbal sankcij Evropske unije.
Oglej si celoten članek

Srbija se pripravlja na veliki finale svetovnega prvenstva v rokometu za ženske, kjer bodo igralke domače reprezentance na navdušenje celotne države igrale na tekmi za zlato kolajno proti velikim tekmicam iz Brazilije.

Evforija je zajela tudi komentatorja državne televizije RTS Nedeljka Kovinjala, ki je po petkovi zmagi nad Poljsko v Kombank Areni uspel povezati Evropsko unijo, Dedka Mraza in ostale reči, ki bi se lahko zgodile po zmagi Srbkinj.

"Drage dame, kapa dol!"

"E, ljudje moji, zdaj bomo spet, bojim se, imeli težave z Evropsko unijo, ki vztraja pri boju proti korupciji," je svoj rezime tekme začel Kovinjalo.

"Naše rokometašice so izkoristile svoje božanske veze in poskrbele, da Dedek Mraz v Srbijo pride malce prej in s to kolajno razveseli narod v naši državi. Drage dame, kapa dol," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.