Šport
35 ogledov

Komentator po zmagi Srbkinj o Dedku Mrazu in EU

Srbija Poljska polfinale sp v rokometu za ženske EPA
Komentator srbske državne televizije Nedeljko Kovinjalo se je po uvrstitvi domačih rokometašic v finale svetovnega prvenstva zbal sankcij Evropske unije.

Srbija se pripravlja na veliki finale svetovnega prvenstva v rokometu za ženske, kjer bodo igralke domače reprezentance na navdušenje celotne države igrale na tekmi za zlato kolajno proti velikim tekmicam iz Brazilije.

Evforija je zajela tudi komentatorja državne televizije RTS Nedeljka Kovinjala, ki je po petkovi zmagi nad Poljsko v Kombank Areni uspel povezati Evropsko unijo, Dedka Mraza in ostale reči, ki bi se lahko zgodile po zmagi Srbkinj.

"Drage dame, kapa dol!"

"E, ljudje moji, zdaj bomo spet, bojim se, imeli težave z Evropsko unijo, ki vztraja pri boju proti korupciji," je svoj rezime tekme začel Kovinjalo.

"Naše rokometašice so izkoristile svoje božanske veze in poskrbele, da Dedek Mraz v Srbijo pride malce prej in s to kolajno razveseli narod v naši državi. Drage dame, kapa dol," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.