Koncert Predina v litovskem Kopru

Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda Foto: Igor Kovačič slovenska pivnica klaipeda
Slovenski navijači so bili poleg Litovcev hit zadnjih velikih tekmovanj. Tokrat naj bi si nastope slovenske izbrane vrste v Litvi ogledalo okoli 1.500 do 2.000 Slovencev. Že ta konec tedna naj bi v Klaipedo prišle prve večje skupine ljubiteljev košarke iz sončne strani Alp, ki jih čaka koncert Zorana Predina.
Oglej si celoten članek

Na Košarkarski zvezi Slovenije so v sodelovanju s Pivovarno Laško poskrbeli tudi za uradno stičišče slovenskih navijačev. V Klaipedi je to pivnica "Trys Mylimos", ki se nahaja v bližini dvorane. V primeru napredovanja reprezentance v drugi del tekmovanja se bo navijaška točka preselila v bar "Time-Out", ki se nahaja v središču Vilne ob reki Neris. Na prvi prosti dan prvenstva je sicer pivnica v Klaipedi samevala. Prav tako je bilo prazno samo mesto, le tu in tam se je dalo srečati kakšnega navijača, v tradicionalno zeleno odetih majicah slovenske izbrane vrste pa ni bilo opaziti nikogar. Litovci so sicer poznani kot velik košarkarski narod, v času prvenstva pa ne bi dobili prostega igrišča, če bi poželeli zaigrati s prijatelji.

Na Žurnalovem Facebookovem profilu pa ne spreglejte naše nagradne igre: kdo bo najboljši strelec tekme z Gruzijo?


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:31 5. September 2011.

    Navijajmo za naše košarkarje, ki se potijo v Litvi!<br />KLIKNI www.facebook.com/KosarkaManija in zadeni LED TV Gorenje ali mobilnika Nokia/Samsung...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.