Šport > Košarka
26 ogledov

Koncert Predina v litovskem Kopru

slovenska pivnica klaipeda
1/7
Igor Kovačič
Slovenski navijači so bili poleg Litovcev hit zadnjih velikih tekmovanj. Tokrat naj bi si nastope slovenske izbrane vrste v Litvi ogledalo okoli 1.500 do 2.000 Slovencev. Že ta konec tedna naj bi v Klaipedo prišle prve večje skupine ljubiteljev košarke iz sončne strani Alp, ki jih čaka koncert Zorana Predina.

Na Košarkarski zvezi Slovenije so v sodelovanju s Pivovarno Laško poskrbeli tudi za uradno stičišče slovenskih navijačev. V Klaipedi je to pivnica "Trys Mylimos", ki se nahaja v bližini dvorane. V primeru napredovanja reprezentance v drugi del tekmovanja se bo navijaška točka preselila v bar "Time-Out", ki se nahaja v središču Vilne ob reki Neris. Na prvi prosti dan prvenstva je sicer pivnica v Klaipedi samevala. Prav tako je bilo prazno samo mesto, le tu in tam se je dalo srečati kakšnega navijača, v tradicionalno zeleno odetih majicah slovenske izbrane vrste pa ni bilo opaziti nikogar. Litovci so sicer poznani kot velik košarkarski narod, v času prvenstva pa ne bi dobili prostega igrišča, če bi poželeli zaigrati s prijatelji.

Na Žurnalovem Facebookovem profilu pa ne spreglejte naše nagradne igre: kdo bo najboljši strelec tekme z Gruzijo?


Komentarjev 1
  • KOŠARKAmanija 11:31 05.september 2011.

    Navijajmo za naše košarkarje, ki se potijo v Litvi!KLIKNI www.facebook.com/KosarkaManija in zadeni LED TV Gorenje ali mobilnika Nokia/Samsung...