Končno se ga bodo znebili!

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometni zvezdnik bo, kot kaže, le zamenjal klub.
Oglej si celoten članek

V preteklih letih je kariera Garetha Bala krenila po poti navzdol. Pri madridskem Realu trener Zinédine Zidane ne računa na njegove usluge in tako je večino pretekle sezone preživel na klopi ali tribuni.

Madrid se je že v nekaj zadnjih prestopnih rokih želel znebiti Bala, toda Valižan je uradno še vedno igralec aktualnih španskih prvakov. Lansko poletje so ga močno povezovali s selitvijo na Kitajsko, toda prestop je v zadnjem trenutku propadel.

Tržnica Slovenska reprezentanta se selita

Kot možna destinacija za Valižana se je vseskozi omenjal Manchester United, toda kot kaže je Bale izbral njihove konkurente. Preselil se bo namreč k Tottenhamu, kjer je zablestel v polnem sijaju, preden se je leta 2013 podal v špansko prestolnico.

"Ostroge" si bodo Bala le sposodile za sezono, nato pa bodo Angleži imeli možnost, da odkupijo pogodbo enega najdražjih nogometašev vseh časov.

Foto: Epa Gareth Bale

Težava pri Balovi selitvi je vseskozi bila njegova visoka plača, saj pri Realu zasluži 17 milijonov evrov na leto. Valižan ne želi pristati na zmanjšanje osebnih dohodkov in tako je posoja, kjer si bosta oba vpletena kluba najbrž delila stroške njegove plače, najbolj realna rešitev.

Poleg Bala pa bo José Mourinho na klopi Tottenhama lahko pozdravil še eno okrepitev. Prav tako iz Reala se bo v London preselil bočni branilec Sergio Reguilón. Zanj bodo Londončani plačali okrog 30 milijonov evrov. Reguillon, tudi španski reprezentant, je lani kot posojen igralec nastopal za Sevillo.

Tržnica James zapustil Madrid, Wilson pri "srakah"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.