Konec Eura za Postigo, poškodba prehuda

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalska je pred polfinalno tekmo, kjer se bo pomerila z zmagovalcem sobotnega obračuna med Francijo in Španijo, do konca turnirja ostala brez napadalca Hélderja Postige. Nogometaš Real Zaragoze je poškodovan zapustil četrtfinalni obračun s Češko.
Oglej si celoten članek

Hélder Postiga je zaključil z udejstvovanjem na letošnjem evropskem prvenstvu, poroča vodilni poljski športni portal Sport.pl. Napadalec Real Zaragoze je v prvem polčasu četrtfinala proti Češki na nosilih zapustil igrišče, pregledi v reprezentančni bazi v Opalenici pa so pokazali, da je zaradi poškodbe stegenske mišice izgubljen do konca turnirja.

Postiga je začel vse tekme Portugalske na letošnjem turnirju in zabil gol proti Danski na tekmi drugega kroga, v Varšavi pa ga je po poškodbi zamenjal Hugo Almeida. Portugalce v sredo čaka polfinalni obračun z zmagovalcem sobotnega polfinala, kjer se bosta pomerili Francija in Španija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.