Šport
31 ogledov

Konec Eura za Postigo, poškodba prehuda

Ronaldo Postiga nosila poškodba Češka Portugalska četrtfinale Varšava Euro 2012 EPA
Portugalska je pred polfinalno tekmo, kjer se bo pomerila z zmagovalcem sobotnega obračuna med Francijo in Španijo, do konca turnirja ostala brez napadalca Hélderja Postige. Nogometaš Real Zaragoze je poškodovan zapustil četrtfinalni obračun s Češko.

Hélder Postiga je zaključil z udejstvovanjem na letošnjem evropskem prvenstvu, poroča vodilni poljski športni portal Sport.pl. Napadalec Real Zaragoze je v prvem polčasu četrtfinala proti Češki na nosilih zapustil igrišče, pregledi v reprezentančni bazi v Opalenici pa so pokazali, da je zaradi poškodbe stegenske mišice izgubljen do konca turnirja.

Postiga je začel vse tekme Portugalske na letošnjem turnirju in zabil gol proti Danski na tekmi drugega kroga, v Varšavi pa ga je po poškodbi zamenjal Hugo Almeida. Portugalce v sredo čaka polfinalni obračun z zmagovalcem sobotnega polfinala, kjer se bosta pomerili Francija in Španija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.