Konec kariere za odlično slalomistko

Foto: EPA
Foto: EPA
Od športne poti se poslavlja ena najuspešnejših slalomistk zadnjega časa.
Oglej si celoten članek

Dvaintridesetletna češka alpska smučarka Šarka Strachova je končala kariero. Specialistka za slalom je v svoji dolgoletni karieri osvojila zlato kolajno na svetovnem prvenstvu v Aareju 2007, srebrno dve leti kasneje v Val d'Iseru ter bronasti v Bormiu 2005 in Beaver Creek 2015. Odličje bronastega leska je osvojila tudi na ZOI v Vancouvru 2010.

V svoji zadnji sezoni se je Strachova dvakrat povzpela na stopničke, v Zagrebu je bila tretja, v Squaw Valleyju druga, v skupnem slalomskem seštevku pa je osvojila šesto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.