Konec sezone za Ligetyja

Foto: EPA
Foto: EPA
Kopici alpskih smučarjev in smučark, ki so zaradi poškodb že končali sezono, se je pridružil še Američan Ted Ligety.
Oglej si celoten članek

Američan Ted Ligety se je poškodoval na treningu veleslaloma, zaradi poškodbe kolena pa bo moral izpustiti preostanek sezone.

"Vsi vemo, da je alpsko smučanje nevaren šport, a vselej sem mislil, da se bom izognil poškodbi, ki bi me prisilila končati sezono. Na nesrečo sem si potrgal križne vezi in sem že na poti domov," je preko Facebooka svojim navijačem sporočil odlični ameriški smučar. Ob tem je trikratni svetovni prvak objavil tudi posnetek padca, ki je zakrivil neprijetno poškodbo. Ta bo zahtevala dolgotrajno okrevanje.

Minuli konec tedna je bil sicer usoden tudi za nadaljevanje sezone vodilnega v skupnem seštevku svetovnega pokala. Aksel Lund Svindal jo je skupil na smuku v Kitzbühlu, poškodovala pa sta se tudiGeorg Streitberger in Florian Scheiber.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.