Šport
60 ogledov

Konec sezone za Ligetyja

Ted Ligety EPA
Kopici alpskih smučarjev in smučark, ki so zaradi poškodb že končali sezono, se je pridružil še Američan Ted Ligety.

Američan Ted Ligety se je poškodoval na treningu veleslaloma, zaradi poškodbe kolena pa bo moral izpustiti preostanek sezone.

"Vsi vemo, da je alpsko smučanje nevaren šport, a vselej sem mislil, da se bom izognil poškodbi, ki bi me prisilila končati sezono. Na nesrečo sem si potrgal križne vezi in sem že na poti domov," je preko Facebooka svojim navijačem sporočil odlični ameriški smučar. Ob tem je trikratni svetovni prvak objavil tudi posnetek padca, ki je zakrivil neprijetno poškodbo. Ta bo zahtevala dolgotrajno okrevanje.

Minuli konec tedna je bil sicer usoden tudi za nadaljevanje sezone vodilnega v skupnem seštevku svetovnega pokala. Aksel Lund Svindal jo je skupil na smuku v Kitzbühlu, poškodovala pa sta se tudiGeorg Streitberger in Florian Scheiber.

We all know ski racing is a dangerous sport but I always thought I could avoid a season ender. Unfortunately today I tore my ACL GS training and am heading home. #illbeback #bummerdude @slalomtokyodrift #lamecrash #getvideoing

Posted by Ted Ligety on Wednesday, 27 January 2016
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.