Konec ugibanj! Znano, ali Darko Milanič prevzema zagrebški Dinamo

Foto: EPA
Foto: EPA
Čačić ostaja na čelu zagrebškega Dinama.
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometni trener Ante Čačić bo tudi v prihodnji sezoni trener zagrebškega Dinama, je klub sporočil v izjavi za javnost.

Oseminšestdesetletnik je aprila sedel na klop modrih. Takrat je zamenjal Željka Kopića, v zaključku prvenstva pa Zagrebčane popeljal do petega zaporednega naslova, skupno pa 23. v zgodovini kluba.

Hrvaška tiskovna agencija Hina poroča, da je Čačić z vodstvom zagrebškega kluba sklenil enoletno pogodbo.

Foto: Profimedia Darko Milanič

Po pisanju hrvaških in slovenskih medijev je bil v preteklem tednu kandidat za prevzem kluba tudi slovenski trener Darko Milanič, a se naposled ta govorica ni uresničila.

Dinamo je v prvenstvu letos slavil s sedmimi točkami prednosti pred Hajdukom iz Splita, ki pa je letos osvojil pokalno krono.

Tudi o Milaniču Konec ugibanj! Zlatko Zahović razkril, ali postaja novi športni direktor Dinama

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.