Kontroverzni šef "dan ali dva" pred realizacijo nore ideje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodilni kadri športnih organizacij iščejo načine za ponoven zagon tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Franšiza UFC, v zadnjih letih vse bolj priljubljena po vsem svetu, želi na vsak način nadaljevati z izvedbo borb.

Predsednik UFC Dana White, ki je že večkrat razburkal javnost s takšnimi ali drugačnimi izjavami in potezami, je pred nekaj tedni zatrdil, da pospešeno išče rešitve za tekmovanje.

Vroče Lepotica se iz karantene javlja popolnoma gola

UFC je bila zaradi novega koronavirusa primorana v odpoved treh dogodkov, White pa je sedaj razkril, da se bo naslednje tekmovanje odvilo že čez nekaj dni - 18. aprila.

Kje bodo borbe potekale, ni želel razkriti, je pa obelodanil tip prizorišča. Kot je dejal, se bo vse skupaj odvilo na zasebnem otoku.

"Od 18. aprila bo UFC spet v polnem teku," je White povedal za TMZ in dodal, da je le še "dan ali dva" oddaljen od dokončnega dogovora.

White je dodal, da bodo dvoboji potekali redno in da bodo poskrbeli za vse varnostne ukrepe. "Pazili bomo, da bodo tekmovalci, sodniki in produkcijsko osebje pred, med in po dogodku ostali zdravi," je pojasnil White in obljubil redna testiranja ter dvoboje vsak konec tedna.

Na dogodku UFC 249, ki je načrtovan za 18. april, bi se moral proti Tonyju Fergusonu boriti šampion Habib Nurmagomedov, a je zaradi karantene v Rusiji odpovedal nastop, nadomestil ga bo Justin Gaethje.

Odgovor Habib razjezil kritike, oglasil se je na instagramu

Med drugim sta načrtovana tudi obračuna Rose Namajunas - Jessica Andrade in Francis Ngannou - Jairzinho Rozenstruik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.