Koper cilja na državni in pokalni naslov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V rokometnem klubu Cimos Koper so predstavili ekipo, na katero bo računal trener Fredi Radojkovič, in tekmovalne cilje v novi sezoni. V Kopru ne skrivajo visokih ambicij, napovedujejo boj za državni in pokalni naslov, v ligi EHF pa si želijo uvrstitve v spomladanski del, ki bo potekal v obliki lige.
Oglej si celoten članek

V koprskem rokometnem klubu bo v prihajajoči sezoni kar nekaj mladih igralcev, kljub temu pa imajo pred seboj jasno zastavljene cilje. "Gre za mešanico izkušenj in mladosti. Trenutno delam z dvajsetimi rokometaši, od katerih je 12 mlajših, samo sedem pa starejših od 23 let. Ekipo smo sestavili iz izkušenih rokometašev in talentiranih igralcev, ki imajo v Kopru priložnost, da se dokažejo in razvijejo v vrhunske rokometaše. Prepričan sem, da bodo svojo priložnost skušali v največji meri izkoristiti. Menim, da imam večjo izbiro, kot sem jo imel v lanski sezoni, in zaradi te širine menim, da bomo lahko odigrali vidnejšo vlogo v domačem prvenstvu, kot smo jo lani," je sprva dejal Radojkovič.

Ob tem je dodal, da so konec lanske sezone zaprli knjigo uspehov v preteklih treh sezonah, v katerih so osvojili pokal Slovenije, državni naslov, pokal challenge in se uvrstili v četrtfinale lige prvakov. "Zdaj odpiramo nov ciklus in naš prvi cilj je v Koper spet vrniti državni in pokalni naslov," je bil jasen koprski strateg.

Koprčani so danes odpotovali na močan mednarodni turnir v Doboj, kjer se bodo merili s španskim Ademarjem iz Leona, madžarskim Pickom Szegedom in domačo Slogo. V začetku septembra jih čaka pot v Francijo, kjer si bodo na turnirju povabljencev skušali priigrati mesto v ligi prvakov. Poleg Kopra se bodo za mesto v elitnem klubskem tekmovanju borili še Hamburg, Saint Raphael in Orlen Wisla Plock.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.