Kopitar blestel na derbiju

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Branilci naslova v Stanleyjevem pokalu, hokejisti Los Angelesa, so dosegli novo zmago v ligi NHL. V domači dvorani so v derbiju s 5:2 odpravili Anaheim.
Oglej si celoten članek

Ključni igralec za zmago Kraljev je bil slovenski reprezentant Anže Kopitar, ki je prispeval podaje za 2:2, 3:2 in 4:2. Odločilna sta bila gola Slave Vojnova in Jakea Muzzina v 45. oz. 47. minuti za 4:2.

Končni izid pri zmagi nad vodilno ekipo pacifiške skupine in drugo ekipo zahoda je 21 sekund pred koncem postavil Jeff Carter, ko so gostje poskušali priti do podaljška z menjavo vratarja s šestim igralcem na ledu.

V kanadskem derbiju je Ottawa z 2:1 po izvajanju kazenskih strelov premagala vodilno ekipo severovzhodne skupine Montreal, Chicago, vodilna ekipa lige, je po podaljšku z 2:1 premagal Edmonton, Nashville je bil s 5:4 po podaljšku boljši od Dallasa, Toronto pa se je veselil zmage s 4:2 na gostovanju v Philadelphii.

Liga NHL, Izidi:
Los Angeles Kings : Anaheim Ducks 5:2
(Anže Kopitar 3 podaje za Los Angeles)

Philadelphia Flyers : Toronto Maple Leafs 2:4

Ottawa Senators : Montreal Canadiens 2:1 (kazenski streli)

Nashville Predators : Dallas Stars 5:4 (podaljšek)

Chicago Blackhawks : Edmonton Oilers 3:2 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.