Kopitar naslov slavil z družino

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar, ki je sinoči z LA Kings osvojil prvi naslov v ligi NHL, ob vseh uspehih nikoli ni pozabil omeniti zaslug njegove družine.
Oglej si celoten članek

Najbrž Slovenci danes ne bi slavili izjemnega uspeha Anžeta Kopitarja, če najboljšemu slovenskemu hokejistu vseh časov ob strani že vse od začetka kariere ne bi stala njegova družina. Oče Matjaž, skrbna mama Mateja, brat Gašper in seveda njegovo dekle Ines so še kako zaslužni za vse uspehe Kopija, česar slednji nikoli ne pozabi omeniti. Tako tudi ne čudi, da so njegovi najbližji največji uspeh v karieri slavili skupaj z Anžetom kar na ledeni ploskvi v Staples Centru. "Vsi si zaslužijo, da so na tej fotografiji. Ne morem se jim zahvaliti za vse. Vsi so me podpirali, hokej je bil zame vedno na prvem mestu. Trenutno pa smo vsi na vrhu sveta," je v objemu svoje družine razlagal presrečni Kopitar in dodal, da ni pričakoval, da je Stanleyjev pokal tako težak. Nekaj besed je spregovoril tudi ponosni oče Matjaž, sicer selektor slovenske hokejske reprezentance: "Ponosen sem bil že prej. Nanj sem verjetno ponosen že od rojstva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.