Šport
63 ogledov

Kopitar naslov slavil z družino

Kopitar družina Los Angeles Kings New Jersey Devils finale Stanleyjev pokal NHL Youtube
Slovenski hokejski zvezdnik Anže Kopitar, ki je sinoči z LA Kings osvojil prvi naslov v ligi NHL, ob vseh uspehih nikoli ni pozabil omeniti zaslug njegove družine.

Najbrž Slovenci danes ne bi slavili izjemnega uspeha Anžeta Kopitarja, če najboljšemu slovenskemu hokejistu vseh časov ob strani že vse od začetka kariere ne bi stala njegova družina. Oče Matjaž, skrbna mama Mateja, brat Gašper in seveda njegovo dekle Ines so še kako zaslužni za vse uspehe Kopija, česar slednji nikoli ne pozabi omeniti. Tako tudi ne čudi, da so njegovi najbližji največji uspeh v karieri slavili skupaj z Anžetom kar na ledeni ploskvi v Staples Centru. "Vsi si zaslužijo, da so na tej fotografiji. Ne morem se jim zahvaliti za vse. Vsi so me podpirali, hokej je bil zame vedno na prvem mestu. Trenutno pa smo vsi na vrhu sveta," je v objemu svoje družine razlagal presrečni Kopitar in dodal, da ni pričakoval, da je Stanleyjev pokal tako težak. Nekaj besed je spregovoril tudi ponosni oče Matjaž, sicer selektor slovenske hokejske reprezentance: "Ponosen sem bil že prej. Nanj sem verjetno ponosen že od rojstva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.