Kopitar podal za edini gol Kraljev

Foto: Žurnal24 Kopitar sicer ni zadel, a je s svojim moštvom najboljši v ligi. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Miikka Kiprusoff v pripravi na tekmo Foto: Žurnal24 Mark Giordano ob spektakularnem prihodu na led Foto: Žurnal24 Craig Conroy (levo) in Davis Drewiske Foto: Žurnal24 Mikael Backland (levo) in Brayden Schenn Foto: Žurnal24 Calgary Flames
Moštvo Anžeta Kopitarja Los Angeles Kings je v ligi NHL na gostovanju v Calgaryju izgubilo z 1:3, napadalec s Hrušice pa je prispeval podajo za edini zadetek Kraljev.
Oglej si celoten članek

Hokejisti moštva Los Angeles Kings so sinoči v tekmi severnoameriške lige NHL gostovali v Calgaryju in izgubili z 1:3. Slovenski hokejist Anže Kopitar je s podajo sodeloval pri edinem zadetku svoje ekipe, ki ga je dosegel Dustin Brown pet minut pred koncem tekme.

Za domače so v polno zadeli Curtis Glencross, ko je imelo njegovo moštvo na ledu igralca manj, Craig Conroy ter Niklas Hagman v zadnji minuti, ko so gostje igrali brez vratarja in s šestimi igralci v polju.

Liga NHL:

Calgary Flames : LA Kings 3:1
Phoenix Coyotes : Boston Bruins 0:3
Edmonton Oilers : Florida Panthers 3:2

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.